Steeds meer kinderen bewegen te weinig. Hoewel de veranderende maatschappij dit mogelijk met zich meebrengt, hoeven we ons er niet bij neer te leggen. Kinderen moeten bewegen, dit is goed voor het groeiend lichaam.

Als je als ouders/verzorgers je kind wilt stimuleren, maar het verenigingsverband (nog) niet aantrekkelijk is of je kind heeft moeite met contacten leggen, dan kan personal training voor kinderen een oplossing zijn. Individueel of in kleine specifiek geselecteerde groepjes bewegen en op deze speelse wijze de motoriek verbeteren.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken, zoals de keuze tussen individuele training of in een klein groepje, trainingsaccommodatie en sportplan. Kom langs of bel 0612620126 en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Topsport
Tevens is +Sport gespecialiseerd in trainingen voor talenten en topsporters. +Sport brengt je mentaal en motorisch naar een hoger plan. Vlak voor een belangrijke wedstrijd of als extra aanvulling op je dagelijkse trainingsschema van de club.   

Personal training iets voor jouw kind?

Bij Personal Training voor kinderen draaien we geen standaard programma. We stemmen de mogelijkheden af op de wensen, doelen en behoeften van jouw kind.
Neem contact met ons op om al je vragen te stemmen en alle mogelijkheden te bespreken.