+Sport in Empel biedt eindeloos veel sportmogelijkheden om op een veilige, duurzame en leuke manier aan jouw gezondheid te werken.

De groepstrainingen volg je samen met een gemotiveerde groep sporters die allemaal het maximale uit zichzelf en de training willen halen. Van de eerste tot de laatste minuut. Wat jouw doel ook is +Sport helpt je om het optimale uit jezelf te halen. Zien we jou snel?

Kom je een keertje mee trainen?

Een proefles is de beste manier om te ervaren of het +Sport concept iets voor jou is.

Ontdek onze +Sport groepstrainingen:

Boo(s)tcamp
Een bootcamp stimuleert het groepsgevoel en heeft een competitief karakter. Ben jij competitief of wil je gewoon lekker in een groep trainen dan ben je uitermate geschikt voor een bootcamp. In de bootcamp mixen we joggen, intervaltraining af met fitnessoefeningen. En dat alles in de buitenlucht op groene plek in Empel. We noemen het daarom niet voor niets boo(s)tcamp. We werken op meerdere niveaus en bij de intake bepalen we samen welk niveau het beste bij je past.

Over de +Sport Boo(s)tcamp:

“Het is 2014. Ik zoek een nieuwe sportieve uitdaging na ’n jaar fysiotherapie voor mijn knie. Na vele heerlijke beautybehandelingen en massages bij DE Tresbeau salon, nodigde Joyce mij uit voor het nieuwe sportconcept. Bootcamp! Ik vind buitenlucht, teamgeest, leuke gezellige vrouwen en heren met sporters mentaliteit, niet vies van een beetje modder, een schreeuw in je rug, die schop onder mijn kont, een passievolle trainster en een luisterend oor. Veel meer dan een nieuwe uitdaging heb ik gevonden. Het is een verrijking die voelt als vriendschap en een warme deken. Dank, lieve Joyce, dat jij dit samen met je gezin hebt weten te realiseren en ik heb alle vertrouwen in de toekomst en groei van jullie concept. Go for it!” – J. van Tuyl

Simple fit
Wil je lekker no-nonsense sporten? Jouw eigen specifieke doelen halen? Dat kan met deze energieke les voor elk niveau. Heerlijk bewegen op een lekker beat met verschillende sportmaterialen. Zweten en weten dat je echt hebt gewerkt!

Kick&Joy
Wil jij heerlijk ontladen… Even niets aan je hoofd en jezelf fysiek flink uitdagen? Oftewel, een work-out waar je keer op keer voor een uitdaging staat? Dan is de complete Kick&Joy work-out echt iets voor jouw! Kick&Joy is een les op opzwepende muziek. Je draagt bokshandschoenen en leeft je uit op een kickbag. Tijdens de work-out leer je de stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken en laten we samen alle stress van de dag verdwijnen. En dat is niet het enige: je verbrandt vet, verstevigt je spieren en je conditie gaat met sprongen vooruit!

Kick & Joy Advanced
Let the party start! Een feestje op het gebied van fysieke uitdaging, je grenzen op zoeken en knallen. Met alle Kick&Joy skills en power die we in huis hebben. Net een tikkeltje meer conditie en kracht als de andere Kick&Joy training.

Fitness Boksen
Ga jij de mentale en fysieke boks-uitdaging op een veilige manier aan wanneer we gaan fitness boksen? Leer de juiste stoottechnieken, ontwikkel conditionele boks-vaardigheden en train heel je lichaam. Van uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht tot en met balans. Met deze training train je alles. Kortom op en top, mentaal en fysiek, fit na deze les!

NIEUW! Jumping fitness

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten. Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen. Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

Personal Intensity Tresbeau Training (PITT)
Een 4-wekelijks trainingsprogramma waarbij jij je eigen persoonlijke (kracht-) trainingsdoel kiest. Tijdens dit trainingsuur ligt de nadruk op het versterken van de spieren rondom de buik/rug, benen/billen en armen/schouders. Op een veilige en gecontroleerde manier belast je jouw spieren bijna tot het uiterste. Hierdoor gaat je vetverbranding skyhigh en kom jij lekker strak in je vel! Tevens helpt PITT tegen osteoporose.

Over de +Sport bewegingslessen:

 

Joyce, je lessen zijn super, je zorgt door je enthousiasme dat iedereen fanatiek meedoet… De locatie is perfect, lekker buiten in de mooie natuur op en aan de dijk… Kortom superleuk… – Angela van Lith

Strength stretch
Zorg je niet goed voor je spieren dan “kun” je  nooit fit en gezond worden of blijven. Goed stretchen is altijd belangrijk. We kunnen het bij Trèsbeau niet vaak genoeg benadrukken. Bij kinderen (al dan niet in de groei of motorische en cognitieve ontwikkeling) en bij volwassenen ter voorkoming van blessures of verbetering van functionele bewegingstechnieken. En bij senioren voor het soepel blijven en het langer zelfstandig kunnen functioneren. Kortom, kom stretchen en ga voor duurzaam blijven bewegen!

+Sport bike
Berg op, berg af… En flink doortrappen. Onze instructeurs nemen je mee langs de mooiste etappes. Één ding is zeker ze houden je niet uit de wind…

+Sport pump it up
In 12 weken jouw spierkracht verbeteren met ons Trèsbeau pump programma voor heel het lichaam. De lekkere muziek motiveert jou iedere les om alles uit jezelf te halen en het trainingsgewicht op de halter keer op keer te verhogen. Daag jezelf uit met Trèsbeau pump!

Power dance hour
Even helemaal uit je dak gaan op oude- en nieuwe dansnummers… We combineren jouw dansmoves met specifieke krachtoefeningen. Deze training is voor iedereen. Ook voor iedereen die denkt niet te kunnen dansen! Kom meedoen!

Let’s go!

Zit er iets voor je tussen? Je bent van harte welkom om gratis & vrijblijvend een les mee te doen. Boek jouw proefles en ervaar het ultieme +Sport gevoel!