Verbeter je motorische vaardigheden & wordt topfit!

Onze motorische vaardigheden bestaan uit lenigheid, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Het zijn belangrijke bouwstenen voor een goed lichamelijk, fysiek en mentaal fundament. Vandaar dat wij hier bij +Sport extra aandacht voor hebben. 

De afgelopen decennia zijn onze motorische vaardigheden onder druk komen te staan. Dit komt door zowel externe en interne factoren. Denk bijvoorbeeld aan invloeden vanuit de voedingsindustrie, stressoren, onze leefomgeving en erfelijke belastbaarheid. Met andere woorden, kijk maar eens naar je eigen leefpatroon; we zitten tegenwoordig veel meer achter de computer, zijn anders gaan eten en ervaren bijvoorbeeld meer stress. Kortom, ons totale gezondheidsklimaat is uit balans.

Vanuit diverse medische onderzoeken weten we nu al dat die disbalans over een tijdje voor onnodige problemen gaat zorgen. Dit moeten we voor zijn, tijd voor actie!

+Sport concept
We hebben alle expertise en ervaring van het +Sport team gebundeld en zijn tot een unieke training gekomen. Deze training prikkelt het lichaam dusdanig (in tijd en bewegingsvorm) dat het langdurig resultaat boekt. De trainingen die je bij ons volgt, worden in combinatie met deze gratis training nog effectiever. Voeg de functionale gratis training toe aan jouw trainingsschema en je verbetert en versterkt je fysieke en mentale fundament extra. Het is een + op jouw normale trainingsresultaten. Kortom, optimale fitheid gegarandeerd!

Hoe dan zul je je afvragen? Volg ons stappenplan en laat ons je meenemen naar jouw mega fitte jij!

 Stap 1: Wil jij super fit worden?
Ja, toch! Dit is de eerste stap. Commitment. Niet alleen met ons, vooral ook met jezelf. Het +Sport team is er om met jou de beste resultaten te boeken en te werken aan die mega fitte jij! Alleen jij moet het doen. 
Jij moet dagelijks de juiste keuzes maken om te werken aan optimale fitheid. Dat doe je namelijk niet alleen bij +Sport ook thuis. Dus let’s go, samen gaan we ervoor!

Stap 2: Kies hoe jij wilt training
Je houdt activiteiten (van werk, shoppen tot schoonmaken) nou eenmaal langer vol wanneer je er plezier in hebt. Dus kies het abonnement en de lessen die bij jou passen. Je hoeft niet met tegenzin naar een groepsles te komen, daar hebben we allemaal niets aan. Kies voor groepstrainingen of individueel trainen, binnen of buiten trainen; net wat bij jou past. Alleen dan houd je het lang vol en boek je de gewenste resultaten.  

Stap 3: Volg na of voor jouw training de gratis 30 minuten skills training
Boek je trainingen in via de app en volg voor of na jouw eigen training de 30 minuten skills training gratis! Voor elk trainingsmoment dat je plant, mag je een gratis functionele training volgen. Met deze extra 30 minuten trainen boek je betere resultaten en werk je aan een sterk fysiek en mentaal fundament.  

Stap 4: Merk het verschil
Wij garanderen je -door deze 30 minuten training toe te voegen aan je trainingsschema- voel jij je snel topfit! Je komt makkelijker uit bed, voelt je energieker, minder last van klachten en kwaaltjes, je straalt en voelt je goed. 

De functionele training is alleen samen te boeken met jouw eigen trainingsmoment.
Zo creeren we samen een dikke + op jouw trainingsmoment!