Energiek weer aan het werk? Lunch je fit!

Ken je dat? Heb je na een ochtend hard werken je lunch op, beland je in die beruchte middagdip. En dat terwijl je nog genoeg te doen hebt!
Niet alleen jij hebt daar last van, ook je medewerkers. Veel mensen op kantoor zitten te lang achter hun pc en komen te weinig in de frisse buitenlucht. Er ontstaan gezondheidsklachten, vermoeidheid of een gebrek aan inspiratie. Op termijn kan dit grote gevolgen hebben zoals langdurig verzuim.

Voorkomen is beter dan genezen. Doe mee met Lunch je Fit!

Opgefriste collega’s = boost voor je organisatie

Iedereen is erbij gebaat om na de lunch weer energiek aan het werk te gaan. Werknemers die zich goed voelen, behalen betere prestaties dan hun uitgebluste collega’s. Ze zijn scherper, creatiever en zijn tevredener over hun werkplek en werkgever. Hoe fijn zou het dus zijn als het lunchmoment je medewerkers juist oppept? Denk eens aan wat dit kan betekenen voor het ziekteverzuim, of voor de resultaten!

… een vitamine D-boost, speciaal voor jou van ons. En iedereen kan meedoen!

Cadeau voor je medewerkers

Eén en één kan drie zijn; jij gemotiveerde medewerkers en je medewerkers een fijne oppepper. Hoe? Doe mee met de nieuwe, laagdrempelige trend voor fittere werknemers: Lunch je fit!

In tien lunchbijeenkomsten kun je ontzettend veel bereiken. Kies een vaste dag en tijd en doe mee met het programma. Op die dagen genieten je medewerkers van een gezonde lunch gecombineerd met beweging. Een vitamine D-boost speciaal voor hen van jou. Mooi cadeau toch?

Iedereen kan meedoen. Gewoon even een frisse neus te halen met een wandeling. Het lijf even wakker schudden met wat rekken en strekken. Samen met collega’s even de zinnen verzetten. Zo kunnen je medewerkers weer energiek aan de middag beginnen.

Meld je aan voor lunch je fit!

Je zult versteld staan van de resultaten. Veel medewerkers hebben na het programma de smaak te pakken. Ze houden hun nieuwe, gezonde gewoontes moeiteloos in stand. En het mooie is: voor Lunch je Fit hoeven ze niets voor te bereiden. Sportkleding, een goede conditie én een zelf meegebrachte lunch zijn niet nodig. Alleen goede zin!

Meer weten?
Als je meer wilt weten over de inhoud van het programma, de resultaten en de kosten, neem dan gerust contact op.
Wij zijn bereikbaar via: 06 12 62 01 26 of stuur ons een bericht.