Jumping Fitness

Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten. Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig.

Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen. Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert. Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

Jumping Fitness zelf ervaren? Boek een proefles!

50 days Healthy immunity challenge

Healthy Immunity Challenge

Door op de juiste manier te bewegen, sporten en met je dagelijkse gezonde voedingsroutine om te gaan, vergroot je je fysieke en mentale gezondheid. Extra belangrijk...

Bekijk onze nieuwe folder

Heb jij 'm al gezien? Onze gloednieuwe Trèsbeau huid- en bewegingszorg folder!